Annons
Annons

Senaste

Det är när jag kissar det händer…

damfotboll

Foto: Stefan Johansson

När jag går blir det mål. I alla fall i två fall av tre.

Jag var på Champions League-matchen mellan FC Rosengård och Wolfsburg I går.

Och det var jag inte ensam om. 5 748 personer i publiken var enligt speakern publikrekord när det gällde damfotboll i Malmö. Kul att ha varit med om det! Även om jag bara fick se ett av Rosengårds tre mål…

Annons

I första halvlek behövde jag gå och besöka damernas. Hann just in där innan jag hörde ett jubel när Rosengård gjorde sitt första mål.

Och som den rutinerade fotbollsbesökare man är så smet jag iväg typ en stund innan första halvlek var slut för att handla fika till mina barn och deras kompisar. I kön – jodå, där kom jublet när Rosengård gjorde sitt andra mål…

När jag kom tillbaka skrattade min äldsta dotter åt hela grejen. För sist vi var på en MFF-match hände samma sak när hon stod kvar i kön när andra halvlek började – då gjorde MFF mål…

Mannen som satt bredvid mig uppfattade hela grejen, och hade uppenbarligen humor, för en bit in i andra halvlek när Rosengård behövde ett mål till så reste han sig och sa ”Då får vi se om det funkar när jag går också” till mig 🙂

Det gjorde det inte. Även hans dotter, min dotter och jag själv lämnade läktaren en stund, fullt övertygade om att det skulle hjälpa… Ändå var vi alla på plats när Rosengård kvitterade till 3-3. Vilket ju tyvärr inte var tillräckligt för att de skulle avancera. Men det var kul att se CL-fotboll! Som alltid.

Nästa gång hoppas jag det blir CL-fotboll med MFF på planen.

Då ska jag definitivt gå och kissa mitt i första halvlek 😉

Bilder från matchen kommer här!

Foto: Stefan Johansson, Sjfoto.se

marta

Marta på språng. Foto: Stefan Johansson

nilla-fisher

Landslagsmeriterade Nilla Fischer spelar för Wolfsburg. Foto: Stefan Johansson

fc-rosengard

Glädje efter ett av Rosengårdsmålen som jag missade…. Foto: Stefan Johansson

therese-sjogran

Glädje efter ett annat mål som jag missade… Foto: Stefan Johansson

malvakt

Foto: Stefan Johansson

fotboll

Foto: Stefan Johansson

malmo-fotboll

Foto: Stefan Johansson

malmo-malvakt

Foto: Stefan Johansson

cl-fotbollar

Foto: Stefan Johansson

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas