Annons
Annons

Senaste

Det ÄR ju roligare att ge än att få…

Årets bästa julklapp var utan tvekan den som jag gav bort till min yngsta dotter. En iPad! Vilket innebär att jag utan problem kan laga mat och titta på skidskytte (eller annan valfri sport) samtidigt. Den är ju så liten och smidig att flytta omkring mellan grytor och ingredienser, helt perfekt!

Annons

Jodå, dottern verkar också nöjd med sin julklapp 🙂

Själv fick jag en rolig julklapp av mina systrar: Ett par träningsskor och ett par jeans som inte riktigt sitter som de borde över magen... Haha – jag fattar piken tjejer 😉

Lite Lego hade tomten också i sin säck. Barnen fick det tillsammans. Vilket passar utmärkt eftersom äldsta dottern helst bara vill bygga och yngsta dottern helst bara vill leka med det 🙂

Här byggs det för fullt...

... och så här blev resultatet! Häst-tema såklart... 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas