Annons
Annons

Senaste

Det är ju ändå tanken som räknas

Det här med att träna. Det är ungefär som det står i den lilla texten om mig här till höger. ”Jag tränar väldigt sporadiskt men det händer”. Nu har det inte hänt så ofta kan jag säga. Det börjar nästan bli oförskämt av mig att påstå det i den lilla texten om mig här till höger…

Annons

Fast jag TÄNKER ofta på att träna, räknas det? Den senaste veckan har jag TÄNKT att jag kanske skulle stiga upp en halvtimme tidigare på morgnarna (på vardagarna då, någonstans får vi ju dra en gräns) och springa ett par kilometer innan jobb. Visst är det en fin tanke?

Som tur är så omger jag mig inte med så många typ elit-tränade människor, i alla fall inte om man tittar på mina vänners Facebookstatusar. Så här kan det exempelvis se ut där en helt vanlig dag:

Status:
Sitter vid datorn ännu. Pallade inte träna eftersom det är skittråkigt. Tog en kebabpizza extra allt och svepte 2 liter Fanta istället. Bottnar med Estrellas grillchips nu. Funderar på att dricka en burk bearnaisesås innan jag går till sängs.

Status:
Upptäcker att Cillit Bang är rätt bra på att lösa upp fett i ugnen… synd att man inte kan använda den på vissa andra ställen…

Status:
Härmed lovar jag att aldrig ta med träningskläder till ett hotell igen. Anledning? Det behövs, uppenbarligen, inga sådana för att titta in på hotellgym och tänka ”hit ska jag gå sen”.

Status:
Kan chocka fb-världen med att jag sprungit typ 5 km. Inälvor och lungor ligger i hallen…

Status:
Tittade mig i spegeln och tänkte på uttrycket ”Min kropp är mitt tempel”
Yeah right…
Vilket århundrade byggdes det?
Vem har gett dem bygglov för att bygga ut?
Och var fan tog fastighetsskötaren vägen?!

 

 

 

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas