Annons
Annons

Senaste

Det är ju ändå målen som räknas

Skandal, stöld, hat och tårar. Så skulle man kunna sammanfatta reaktionerna efter att AIK fick ett mål felaktigt bortdömt i matchen mot MFF i går…

Men nu får vi väl ändå lugna ner oss lite? Domare gör fel då och då. Och mål blir felaktigt bortdömda hela tiden. Överallt. På alla nivåer. Det har hänt alla allsvenska lag någon gång, det är jag helt övertygad om. Och det har varit grövre missar än den som linjemannen gjorde igår.

Annons

Även om mina ögon är så himmelsblå dom bara kan bli så hade jag varit mer upprörd om MFF hade dominerat spelet så som AIK gjorde i andra halvlek och ändå inte lyckats göra fler mål? Det hände MFF mer än en gång förra året. Och då var jag tokig på MFF.

Man kan inte skylla allt på linjemannen, skriva hela krönikor om att AIK blev bestulna på tre poäng på grund av en domares hornhinna och hata domaren och kräva att han blir avstängd. Snälla?

Så som AIK spelade borde de ha gjort minst två mål till, utöver det bortdömda. Det gjorde inte AIK. Då tog MFF chansen och lyckades, med sin enda riktigt farliga målchans på hela matchen, göra ett mål. Och vinna matchen.

Det är inte svårare än så.

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas