Annons
Annons

Senaste

Det är ett hårt jobb men någon måste göra det

Jag har en tuff vecka framför mig. Efter minisemestern i Budapest blir det verkligen andra (sport)bullar nu.

Det började redan lite smått igår med U21-landskampen i fotboll (som jag, om jag ska vara helt ärlig, bara såg i reklampauserna av Robinson – kan jag skylla på barnen?).

Annons

Och sedan rullar det på:

I kväll är det ju dags för herrlandslaget att möta Finland i en ”måstematch”. Upphaussat till tusen som alltid (jag undrar vad min vän A säger om allt gullande med Mellberg? A klarar inte av Mellberg alls och tycker inte ens att han borde spela).
Och så är det ju Zlatan. Zlatans ålder. Zlatans hår. Zlatans leende (googla det och ni får ungefär 434 000 resultat på 0,13 sekunder). Zlatan som Pippi Långstrump.

I morgon är det dags att ta med sig hela familjen (min man tror fortfarande att han ska slippa men sista ordet är inte sagt) till Swedbank Stadion när MFF bjuder in till ”Barnens dag”. Den här mamman är minst lika förväntansfull som döttrarna. Kanske mer.

Sen kommer tisdag. Och då måste man ju åka till Stockholm för att titta på Sverige-Holland. Och Zlatan. Och Zlatans hår (om han nu inte har klippt sig). Och förhoppningsvis Zlatans leende när han gör mål.

Sen avslutar vi den hektiska sportveckan med att gå på MFF-Häcken på torsdag. Med en av döttrarna (det känns väl ändå som en lågriskmatch som man ska våga ta med sig barn till?).

Jag kommer att vara helt slut nästa helg. 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas