Annons
Annons

Senaste

Dessutom höll jag på att missa matchen på grund av tidsskillnaden

27 sekunder. Idag hade jag tänkt skriva något om hur lite man hinner på 27 sekunder. Exempelvis hinner inte ens kaffet från kaffemaskinen rinna ner i min kopp här på jobb (det är en sån där maskin som liksom ska mala kaffebönorna och ha sig innan kaffet kan kokas utan någon som helst hänsyn till hur kaffesugen man är).

Annons

Och sedan hade jag tänkt skriva något kul om hur mycket Zlatan hinner göra på 27 sekunder.

Men nu fastnade jag helt i att börja fundera på vad man egentligen hinner göra på 27 sekunder. Och nu har jag suttit betydligt längre än 27 sekunder och funderat på det. Vilket liksom gjort att jag glömt vad det var för kul jag skulle skriva om Zlatan och hans 27 sekunder i går.

Det är helt enkelt en sån dag idag.

Men det var i alla fall bra jobbat av Zlatan igår. På 27 sekunder tog han Sverige ett litet steg närmre play off-spel i VM-kvalet.

Jag önskar att jag kunde göra lika häftiga saker medan jag väntar på att kaffet ska rinna ner.

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas