Annons
Annons

Senaste

Den ultimata sammanställningen

Detta är bara för statistiknördar… I dag har hd.se gjort en jämförelse mellan MFF och HIF. Och mellan Malmö och Helsningborg. Som är kul för oss som gillar sånt. Jag har en kompis, Micke, som garanterat gått igång på den listan. Han brukar själv roa sig med att räkna ut snittåldern på startelvor och annat kul… Och så bor han i Helsingborg (jag tror han är därifrån också) men hejar på Malmö FF… Vilket jag ju såklart tycker är oerhört sympatiskt :-).

Annons

Själv ska jag försöka kurera en annalkande förkylning med massor av sömn och vitaminer så att jag är i toppform till på söndag!

Trevlig helg alla! Och må bäste man vinna… 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons

 • Micke B

  Ja, onekligen kul för oss sttistiknördar. 🙂

  …men vem tusan är ”Bane Raske”?

 • Johanna

  Haha – ja, det kan man verkligen undra. Det trodde jag du hade koll på Micke? 😉

 • Johanna

  Miljan Mutavdzic´s moderklubb heter FK Bane Raska. Det måste vara honom hd menar då? 🙂

 • Micke B

  Precis! 🙂


Annons

Senaste från allas