Annons
Annons

Senaste

De galna oddsen för fredagen den trettonde

Fredagen den 13:e…. En helt vanlig dag eller en otursdag? Jag vet inte men jag började i alla fall dagen med att ligga kvar en timme extra i sängen. För säkerhets skull 😉

För jag började bli lite nervös redan i går kväll när jag först fick en påminnelse på en räkning som inte var betald. Jag brukar inte missa att betala räkningar men denna hade jag tydligen förträngt…

Annons

Och sedan blev jag riktigt nervös när jag fick ett meddelande från en kompis på Facebook. Det stod ”Jaaaaaaaa, 1-1 Malmööööö”. Va? Hade jag missat att MFF spelade? Verkar ju inte klokt… Men efter en stunds förvirring (under tiden bläddrade jag på alla mina tv-kanaler för att hitta matchen) så fick vi rett ut att det var Malmö Redhawks och ishockey det handlade om. Och den kanalen har jag ändå inte.

Fick förresten ett helt galet mejl nyss. Nåt spelföretag har satt odds på ”oväntade händelser fredagen den 13:e september”. Här är några av oddsen om du blir sugen på att lägga en tia nånstans. Jag tror jag står över.

Zlatan tillkännager att han lägger av med fotbollen

Ja 75.00

ABBA återförenas idag

Ja 1500.00

Fredrik Reinfeldt gifter sig idag

Ja 750.00

Stockholmsbörsen kraschar och faller mer än 6.09% idag

Ja 75.00

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel förkunnar att det väntar sitt andra barn

Ja 25.00

Det snöar i Stockholm idag

Ja 1500.00

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas