Annons
Annons

Senaste

Därför ska man inte titta på sport i efterhand

Jag försatte mig själv i en knivig situation i går… Hade köpt biljetter till Disney on ice i Malmö till hela familjen. Redan i julas. Hade noll koll på att det sammanföll med andra åket i herrarnas slalom i alpina VM. Första åket gick när jag satt på dotterns simhoppsträning och då höll jag lite koll via mobilen. Det hade jag ingen lust att göra med andra åket eftersom det verkade bli en riktigt spännande sak med många svenskar på G. Okej – hela familjen – ingen radio i bilen varken dit eller hem.

Annons

Till mannen när vi kom hem:

Jag: Snälla, kan du gå in på datorn och leta upp andra åket till mig så jag kan se det i efterhand. Säg inget om hur det gått!
Min man (inte så sportintresserad som ni vet): Kan du inte göra det själv?
Jag: Nej. För då kommer jag att se hur det gått innan jag hittar klippet och det vill jag inte.
Min man (inte så entusiastisk) :Okej.
Min man (efter en stund vid datorn): Vad var det nu du skulle se nu igen?
Jag: Andra åket i slalom i alpina VM – du hittar det säkert på Tv4play eller nyhetskanalen.se.
Min man (en bra stund senare): Kan det vara nåt som handlar om han Byggmark?
Jag (galen): ANTAGLIGEN är det så då men jag ville ju inte veta något. Säg inget mer nu. Har du hittat klippet med andra åket?
Min man (road): Jag hittar bara åket från han som du inte vill veta något om…

….

Men till slut hittade han hela andra åket åt mig (tack vännen) så jag fick jag se att det var ett silveråk från Jens Byggmark det rörde sig om. Grattis! Det måste kännas extra härligt eftersom det antagligen stod mellan Byggmark och Markus Larsson om vem som skulle få den sista platsen till VM. Och den gick som bekant till Byggmark…

Och ja, Disney on ice var väldigt bra 🙂

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas