Annons
Annons

Senaste

Dan före dan är ingen bra dag (för mig)

Himmelsblå näsdukar... ;-)

Himmelsblå näsdukar...

Dumma, dumma förkylning. Som har däckat mig totalt. Och jag som skulle gått på MFF:s träning idag… och istället ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv ;-).
Sen har jag fortfarande inte riktigt kommit över att jag helgarderade TFF-AIK (4-1!) och spikade att MFF skulle vinna (3-3!) på stryktipset i lördags… Jaja, dags att bryta ihop och gå vidare. För nu närmar det sig!
Derbydax i morgon och sååå nervöst. Åh, vinner MFF bara denna matchen tror jag det är klart. Det måste det väl ändå vara? Ska bli spännande att se vad Rolle lägger upp för taktik och vilka spelare han använder nu när både Daniel Larsson och Agon Mehmeti är avstängda. Och det hade jag tänkt få lite kläm på under MFF:s träningspass idag, men nu blev det ju inte så…

Annons

Nej, dags att krypa ner under täcket igen. Ha en bra dag alla!


LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons

  • Nilla

    Stackars, stackars Johanna! Krya på dig och vila dig frisk!

  • Johanna

    Tack snälla Nilla. Bara jag är pigg nog att se derbyt (från soffan) i morgon kväll, och MFF vinner, så kommer jag nog att må mycket bättre :-).

  • Hoppas du kryat på dig så du orkar heja fram en vinst ikväll! 🙂

  • Johanna

    Jodå Charlotte, här ska det hejas! 🙂


Annons

Senaste från allas