Annons
Annons

Senaste

Dags för USA igen!

las-vegas

Det är egentligen helt galet. I alla år har jag rest kors och tvärs över jordklotet men aldrig drömt om att besöka USA.

Nu, efter två helt oförglömliga och underbara roadtrips over there, vill jag bara dit hela tiden!

Annons

Läs mer om mina roadtrips här.

Så jag har tömt sparkontot och åker dit igen i juni!

Denna gången åker jag dock inte själv utan jag tar med mig hela familjen.

Det blir en favorit i repris på denna turen – Las Vegas (hur kan man inte älska det stället liksom?). Och sedan blir det ett par nya bekantskaper. Bland annat ska vi bo i Hollywood, på Santa Monica Beach och i Palm Springs.

Dessutom har jag en släkting i USA som jag aldrig träffat. Hon har varit snäll nog att bjuda in oss att bo hos henne två nätter i något som heter Lake View Terrace, srax utanför LA. Och det ser jag verkligen fram mot! Barnen också. För hon har både hund, katt och häst (typ alla barnens favoritdjur ju…)

Jag gillar visserligen djur men mest häftigt tycker jag det ska bli att träffa en släkting som jag aldrig haft kontakt med. Och att få visa barnen hur det ser ut att bo i ett riktigt hem i USA, inte bara på hotell och motell.

Så jag ser verkligen fram mot ytterligare en häftig roadtrip i USA i sommar!

utah

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas