Annons
Annons

Senaste

Dagen efter stormen (och guldet)

sm_guld

Jag har just pyntat min dörr på redaktionen lite. Visst blev det fint! Den översta är årets, den andra är från 2010. Och det är lite extra kul att pynta dörren in till mitt rum eftersom jag jobbar med ett par Helsingborgare som är på besök då och då 😉

Annons

Det känns lite som ”dagen efter” på många sätt (även om jag aldrig drack nåt bubbel igår).

MFF:s guld, och guldfirande, pratas det såklart mycket om.

Och stormen såklart.

Inget av mina sju träd föll igår, även om vår 15 meter höga björk brukar luta sig lite väl mycket ut mot vägen när det stormar, så också denna gång…

Däremot låg det en del ”plåtar” i trädgården i morse... Får se om någon kommer förbi och gör anspråk på dem. Själv är jag mest glad att de inte träffade våra fösnter.

Zlatan blev förresten nominerad till Fifas guldboll Ballon d´Or som ges till världens bäste fotbollsspelare. Som jag skrev vid ett annat tillfälle tycker jag gott han kan få det där priset för lång och trogen tjänst 😉

Böljande björk…

Plåtar i trädgården i morse.

Plåtar i trädgården i morse.

Inte mycket löv kvar på träden nu...

Inte mycket löv kvar på träden nu. Desto mer på marken…

 

 

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas