Annons
Annons

Senaste

Dagen då jag hann göra allt och lite till – och sen dök Zlatan upp

Oktoberfest_mm

I måndags blev jag avkastad från tåget i Alvesta. Det var dock inte bara jag som blev avkastad, utan alla fick stiga av eftersom tåget gick sönder i höjd med Osby någonstans… Och de två nästkommande tågen var fulla fick vi veta. Kul.

Annons

Jag var på väg upp till Stockholm för ett par möten, som tur var så hade jag inga möten förrän i tisdags så det var ingen panik för mig, även om man ju kan ha roligare en måndagseftermiddag.

Sen kom jag på att min mamma satt på tåget efter det jag åkte med. Så jag kontaktade helt enkelt mamma och bad henne ta platser i bistron på sitt tåg och så hoppade jag ombord på det och slapp sitta på golvet i tre timmar 🙂

Tisdagen blev sedan hektisk, jag hann med allt och lite till kändes det som.

Steg upp vid 07.00. Först möte, sedan en pressvisning. Tillbaka till hotellet för en snabb sen lunch.

Iväg till stationen, handla presenter till barnen och snabbt ombord på tåget ut till Arlanda.

Flyg till Malmö (blev som tur var inte avkastad i höjd med Småland denna gången), buss in till stan där min man och mina barn hämtade upp mig.

Hem och ett snabbt ombyte. På cykeln och iväg till en oktoberfest som avslutades med att vi tittade på Sverige-Tyskland tillsammans. Vi vet ju alla hur det slutade, men det var kul så länge Sverige var i ledningen i alla fall.

På cykeln igen och hem. I säng 24.00.

Det var inte många pauser den dagen kan jag säga…

På oktoberfesten, som anordnades av bland annat radiokanalen Guldkanalen, ringde en av programledarna, Anna Bystedt, upp ”Zlatan” (imitatören Anders Mårtensson) i pausen. Himla kul! Man skulle kunna önska sig lite mer av ljudkvaliteten i klippet men så här någonting lät det:

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas