Annons
Annons

Senaste

Cirkus knallskott fortsätter…

Det kan i alla fall inte bli värre nästa säsong. Hoppas jag…

För nu snurrar det till ordentligt när det gäller hela cirkus knallskott. MFF har fått avslag på sin överklagan när det gäller datumet för omspelsmatchen mot Djurgården. Som alltså innebär att MFF måste spela obegripligt många matcher under lika obegripligt kort tid.

Annons

Och just det datumet, den 15 oktober, ska Sverigedemokraterna demonstrera eller nåt i Malmö så tiden för matchen blir redan klockan 11.00. Eller till och med klockan 10.00. Vilket ju är… lite udda.

Däremot verkar det inte helt klart om MFF verkligen behöver spela den här matchen eftersom deras överklagan när det gäller själva omspelet inte har behandlats än.

Suck. Jag vet inte vad jag ska säga. Mer än att jag tycker hela den här grejen sköts på ett konstigt sätt. För man skulle ju kunna tolka beskedet om datumet som att Malmö inte får rätt i sin överklagan när det gäller omspelet? Eller varför behandlas inte dessa ärenden samtidigt? Och varför verkar det vara olika instanser som behandlar dem? Och…. frågorna är fortfarande många. Svaren få.

Har Malmö FF överhuvud taget någon chans till fjärdeplatsen i allsvenskan och därmed chans på Europaspel nästa år? Jag orkar inte ens räkna… Tycker bara så himla synd om MFF som har fått en otroligt stökig höst bara för att någon bestämde sig för att kasta ett par knallskott… Och för att reglerna när det gäller avbrutna matcher i allsvenskan är minst sagt luddiga.

Men, som sagt, det kan ju bara bli bättre nästa säsong. Eller?

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas