Annons
Annons

Senaste

Charlotte Kalla – vilken tjej!

Multitasking på gång.

Multitasking på gång.

Min dag blev precis som jag hade tänkt mig! Först en god hotellfrukost, sedan lyckades jag hitta affären här i Göteborg som dottern tjatat om, och fick köpt några försenade Alla hjärtans dag-presenter till henne och lillasyster.

Annons

Hann tillbaka till hotellet precis lagom till damernas skidstafett började. Och fast jag behövde jobba med Melodifestivalen så löste jag det smidigt genom att göra två saker samtidigt (se bild ovan). Även om det kanske inte blev sååå mycket jobbande just där i slutet. Jösses, mina nerver. Alla tjejerna är såklart delaktiga i guldet men Charlotte Kalla. Charlotte Kalla. Jösses vilken kämpe! Hon hade liksom bestämt sig för att det var guldet hon ville ha. Och då fick ingen stå i vägen för det. Vilken bragd!

Nu har jag just kommit tillbaka till hotellet efter det sista genrepet innan kvällens direktsändning av Melodifestivalen. Två timmars ”ledigt”, sen är det dags igen 🙂

Det blir faktiskt en del sport i Mellon ikväll, missa inte Glenn Hyséns ”mellanakt”. Det är jätteroligt! Dessutom blir det lite OS och en fight mellan Sverige och Norge 🙂

Anders Jansson och Johan Glans i kvällens Melodifestival.

Anders Jansson och Johan Glans i kvällens Melodifestival.

Affären där jag handlade presenter till mina barn var väldigt rosa men...

Affären där jag handlade presenter till mina barn var väldigt rosa och…

... helt plötsligt dör Chippen Wilhelmsson upp i hyllorna.

… helt plötsligt dök Chippen Wilhelmsson upp i hyllorna.

 

 

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas