Annons
Annons

Senaste

Börje Salming och Henrik Stenson sommarpratar

sommarvärdar

Här är alla sommarpratare 2014. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Det blev ingen Zlatan i Sommar i P1 i år som jag hade önskat mig…

Däremot blev det en Börje Salming, en Henrik Stenson, en Helen Ripa och en Jonas Eriksson från sportens värld i år.

Och en hel massa andra intressanta människor såklart. Hela listan hittar du om du klickar HÄR »»»

Annons

Själv är jag lite spänd på en Felix ”PewDiePie” Kjellberg den 9 augusti. Hans titel ”Youtube-gigant” väcker ju lite nyfikenhet 🙂

 

Sportsommarpratare i sommar:

Helene Ripa – elitidrottare, art director, typograf (1 juli)

– Jag kommer prata om hur man reser sig – trots att man förlorat ena benet. Om hur man lever med sina motgångar, och hur det sedan känns att ha besegrat dem. Och så kommer jag prata om en jordgubbstårta som förändrade mitt liv.

Börje Salming – ishockeyspelare, entreprenör (13 juli)

– I mitt Sommar kommer jag att prata om hur brutalt det var att spela i NHL på 1970-talet, om Norrland och varför jag tackade nej till att träffa president Ronald Reagan.

Jonas Eriksson – fotbollsdomare, entreprenör (19 juli)

– Jag är ende svensk på sommarens fotbolls-VM i Brasilien och jag lovar att ta er med bakom kulisserna. Jag tänker berätta om en dröm som gått i uppfyllelse och försöka förklara varför jag valt att skaffa världens mest otacksamma och utsatta yrke trots att jag egentligen aldrig mer behöver jobba.

Henrik Stenson – golfproffs (31 juli)

– Jag har under 20 år rest världen över och tävlat. Det har givetvis resulterat i att jag har en eller två intressanta historier att berätta! Jag hoppas att som Sommarpratare kunna ge er en bild av mig som person och inte bara som golfspelare. Jag ser också fram emot att få välja musik i Sveriges Radio!

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas