Annons
Annons

Senaste

Blir det inte lite väl… fuktigt?

Det är en sak jag inte förstår. Någon kan kanske hjälpa mig?

När jag promenerar eller springer (läs lufsar) använder jag en app som heter ”Runkeeper”. Jag har skrivit om den tidigare (här) och tycker det är en liten rolig app som mäter allt möjligt och omöjligt. Exempelvis hur många kalorier man gjort av med.

Annons

I går passade jag på att simma lite själv när dottern hade sin simträning. 1500 meter på 35 minuter blev det. Eftersom jag hade sett att man kunde välja simning bland de olika aktiviteterna i Runkeeper så tänkte jag att man skulle mata in hur långt man hade simmat och på vilken tid för att få veta hur många kalorier man gjort av med. Så var det inte.

För när jag klickade in mig på aktiviteten så började den räkna som om jag simmade nu. Hur snabbt jag simmade just nu och hur långt jag hade simmat sedan jag tryckte på aktiviteten.

Hur i hela fridens namn ska man kunna sin mobiltelefon med sig i simbassängen? Finns det speciella vattentäta magväskor för det? Eller hur gör man? Någon?

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons

 • Sven Bornemark

  Detta är helt oförklarligt. Enda lösningen är väl att be någon vän (framtida ovän) testa med sin mobil och se hur det funkar. På det viset klarar du dej garanterat utan skador. På telefonen.

 • Hmmm, jag förstår inte problemet… jag hade inga problem att gå in och fylla i data och få det att funka… Bara att välja ”Manual Activity”, ”Activity Type”, klicka på ”Input Activity Data” och ändra datum/tid för när du påbörjade din aktivitet. Sedan fyller du i hur lång tid du höll på och hur långt du simmade… Sedan visar den kalorier och så. Så funkar det på min iPhone iaf. Men jag vet inte, det kanske finns andra versioner av appen?

 • Pingback: Konsten att prata i telefon på 5 meters djup | Johanna()

 • Inte fått kläm på dettta ännu? Jag har tamigtusan undrat detsamma!

 • Jodå, jag lyckades till slut! Se kommentaren från Carola här nere, där hon beskriver hur man gör.
  Eller titta här: https://johanna.allas.se/konsten-att-prata-i-telefon-pa-5-meters-djup/
  🙂


Annons

Senaste från allas