Annons
Annons

Senaste

Biljetter till MFF-Milan sökes pga icke planerad resa

Jag har väl aldrig varit med om en sådan hets som det blivit för träningsmatchen mellan MFF och Milan. Folk köpte på sig biljetter som de sedan försökte sälja för hur. mycket. pengar. som. helst. Vi pratar att människor för några veckor sedan begärde tusenlappar för en biljett som kostade 290 kronor från början. Nu börjar priserna, tack och lov, sjunka lite.

Annons

Annonserna i sig är lite kul. Senast idag hittade jag denna sköna formuleringen:

”Båda säljes för 2000 kr vid snabb affär, pga planerad resa.”

Men vad i… Om du nu hade planerat resan – varför köpte du då biljetter?!

Nu tänker ni säkert att jag är sur och grinig för att jag inte har någon biljett till söndagens match. Och just så är det 😉

Så om någon har exempelvis tre sittplatsbiljetter i rad som de inte kan utnyttja på grund av någon planerad resa de glömde att de hade planerat. Eller av annan valfri anledning: Jag har ingen resa planerad och köper dem gärna av dig. Till ett rimligt pris.

Mejla mig: [email protected]

Tack på förhand 🙂

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas