Annons
Annons

Senaste

Både jag och MFF vann!

Jag vann!

Vilken trevlig kväll det blev igår. Jag och dottern skulle gå på MFF-Häcken för att titta på tifot som dottern var med och målade under barnens dag (här kan du se bilder från dagen). Och för att titta på fotboll såklart.

Annons

Så på förmiddagen damp det ner ett mejl om att jag hade vunnit i en tävling under just barnens dag. Vinsten var en snygg USB-högtalare som jag hämtade ut i MFF-shopen innan matchen. Den är redan installerad hemma. Kanske inte världens bästa ljud men vad gör det – den är ju så snygg!
Sen var det ju inte bara jag som vann – utan även MFF. En härlig inledning på helgen.
Nu ska jag bara försöka bli av med den dumma febern som smugit sig på (kan det bero på att jag suttit alldeles för mycket utomhus och tittat på fotboll på sista tiden?).

Fotboll igen redan i morgon. Fast den tänker jag se från soffan. Redan klockan 11.00… Suck.  Fast det har varit en del roliga kommentarer på MFF:s facebooksida.
”Kommer kioskerna att servera fukostbullar?”
”Dresscode morgonrock i morgon?”

🙂

Det fina tifot som min dotter var med och målade.

Det var livat värre i bortaklacken igår… 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas