Annons
Annons

Senaste

Åtråvärd shopping – som jag inte har råd med

Jag vill köpa en tröja. Men inte vilken tröja som helst. Utan en av matchtröjorna som nu auktioneras ut efter matchen mellan MFF och Milan i söndags. Tyvärr kommer jag antagligen inte att ha råd att köpa någon av dem. 🙁

Annons

Anledningen till att de auktioneras ut är att Malmös tröjsponsor Ica, efter protester från fansen, bestämde sig för att byta den (fula) röda färgen på sin logga mot vit som passar MFF mycket bättre. Bytet gjordes i halvtid i matchen i söndags och nu är det tröjorna med de röda loggorna som auktioneras ut. Pengarna går till Milan Junior Camp som med hjälp av pengarna kan hjälpa barn och ungdomar, som annars inte hade haft den ekonomiska möjligheten att delta och utvecklas.

Så då får jag väl hoppas att tröjorna blir riktigt dyra så att ungdomarna får mycket pengar. Även om jag så gärna hade velat ha en. Tycker faktiskt att jag är värd det eftersom jag fortfarande är ledsen för bollen som jag förlorade för över 30 år sen… Får nog hålla lite koll på priserna ändå. 🙂

Det här med tröjsponsring från ICA är för övrigt något jag inte riktigt förstår mig på. Handlar fler i Ica-affärer bara för att man ser loggan oftare? Själv har jag i stort sett gångavstånd till både Ica Maxi, Netto, Coop Extra, Coop Forum och Citygross. Och jag är inte trogen någon av dem. Fast det är klart, som MFF-supporter kanske jag väljer Ica lite oftare så att de kan fortsätta att sponsra MFF, med hjälp av mina pengar. Kan det vara så de tänker? 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas