Annons
Annons

Senaste

Är detta ett lurmejl eller bara väldigt dålig marknadsföring?

Dagens skräppost

Vad vill de här människorna mig? Jag är så in i norden trött på alla dessa märkliga mejl som poppar upp hela tiden. Tur i alla fall att de är så hysteriskt dåligt skrivna så man får sig ett gott skratt. Som mejlet från Swedbank som allvarligt berättade att de hade upptäckt ett fel på mitt SEB-konto… Det är humor. Här är det senaste jag fick:

Annons

Kära vän,

Är allt okej? (Det var helt okej ända tills jag fick ditt mejl)

Jag har hittat ett ärligt företag (pspywf), (Ja, det känns ju seriöst) såg jag sin försäljning för att bevisa, kan jag garantera att den är äkta. (Lika äkta som Google translate?)

Jag fick en iPhone 3G, bara 3 arbetsdagar. (3 dar!? Jag fixade min på en halvtimme i Telenorbutiken) Ingen tvekan. (Nej, du verkar ju inte vara den tveksamma typen) Jag är mycket glad att kunna dela din tid. (Jag är inte lika glad om man säger så)

Jag hoppas att du kan besöka: www.pspywf.com

E-post: [email protected]

Om du behöver elektroniska produkter. (Tack, men nej tack)

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons

  • Slå till bara! =0) (skämt)

  • Haha. Ja, man kanske skulle göra det. Hon garanterar ju att den (vilken?) är äkta ;-))

  • versan

    Fick samma skräpmail som dig. 😀 Och den gick direkt i skräpmailet.


Annons

Senaste från allas