Annons
Annons

Senaste

Är det verkligen så billigt på Gekås i Ullared?

ullared-chips

Helt galet. Det finns till och med Morgan-chips. För en tia påsen. Men de är inte speciellt goda (ja, jag var ju tvungen att testa…)

Ullared. Detta fenomen. Eller Gekås heter ju varuhuset egentligen, det är bara det att alla säger Ullared.

Jag var där i går. Med mina barn som aldrig varit där förr. De har ju sett programmet på tv och såg verkligen fram mot att åka dit.

Annons

Och det var en bra dag att åka dit. Jag har varit där två gånger tidigare (läs om mitt första besök här) och det har varit betydligt mer folk då.

Nu kunde man i alla fall röra sig hjälpligt mellan gångerna (om man inte hade vagnen med sig) och det var så lite kö i cafeterian en våning upp att de till och med stängde en av kassorna.

Och visst är mycket billigt. Men inte allt. Vissa grejer är väldigt billiga. Men vissa saker är till och med dyrare än i affärerna här i Malmö. Plus att man ju plockar på sig saker som man kanske egentligen inte behöver bara för att man tycker det är billigt.

Så det gäller att ha lite koll på priserna innan man beger sig dit. Men jösses vad folk shoppar, när man står i kassan blir man helt stum när man ser hur folk har fyllt sina kundvagnar.

I vårt fall pratar vi ju även om ett par hundralappar i bensin. Så det hade nog kostat ungefär samma att shoppa sakerna här hemma. I alla fall i mitt fall när jag ”bara” handlade för 1200 kr (plus att barnen brände en tusenlapp då så det blev ju lite mer…)

Men det är en väldigt kul utflykt! Och så fick vi ju träffa Morgan, bara en sån sak!

ullared-morgan

Jag med riktiga Morgan och jag med…

Pappers-Morgan och Ola-Conny (heter han väl?)

Pappers-Morgan och Ola-Conny (heter han väl?)

 

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas