Annons
Annons

Senaste

Antingen så fattar jag inte eller så är det Svt:s fel

I går hemma hos oss:

Jag hade varit iväg på en dotters gymnastikträning och hämtat en dotter i stallet ungefär samtidigt som parallellslalomen från Moskva pågick. Men jag stördes inte så mycket av det för jag tänkte att jag kunde se tävlingen på Svt Play senare på kvällen.

Annons

Problemet med att bestämma sig för en sådan sak är att det gäller att vara på sin vakt precis hela tiden fram tills det är dags att se sändningen. Jag undvek exempelvis att öppna Facebook och nyhetssidor på mobilen. För man vill ju inte veta hur det gick innan man sett tävlingen!

Under middagen blev det kris, teven stod på i bakgrunden och nyheterna började berätta hur det hade gått för André Myhrer! Jag släppte besticken, satte händerna för öronen, började tralla på nån sång och skyndade mig ut ur rummet för att inte höra något (mannen och barnen är för övrigt vana vid den här sortens oförutsedda händelser från min sida så de bara skakade på huvudet – det är värre när det händer under tiden vi har gäster).

Men jag lyckades med mitt uppdrag och när barnen hade gått och lagt sig letade jag upp sändningen på Svt Play på datorn, kopplade in datorn i teven och tryckte på play. Det. Hände. Ingenting. Fick upp en helt vit sida. Gick in på startsidan av Svt Play igen. Då fanns inte programmet längre? Och jag kan fortfarande inte hitta det? Det enda som finns när jag söker på parallellslalom är nån sändning från den 1:e januari?! Den kan jag tydligen fortfarande få titta på, men inte på det program som sändes igår?

Jag förstår ingenting. Är det jag som inte hittar programmet eller finns det någon anledning till att det redan är borta?

Nåja, nu spelar det ingen roll längre eftersom jag öppnade Facebook i morse och såg att André Myhrer blev tvåa.

Grattis! Det hade varit kul att se 😉

 

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas