Annons
Annons

Senaste

Allt i egna händer. Äntligen.

Idag gillar jag Gais. Ni vet hur jag skrev om att jag vänder kappan efter vinden ibland. Då hejade jag på Tom Prahl. Det gjorde jag inte igår om man säger så… 😉

***

MFF gör äntligen rycket i toppen. Och nu ligger allt verkligen i egna händer. Det är ”bara” till att vinna resten av matcherna. Eller spela en oavgjord så är det klart! Och helt ärligt skulle vi nog kunna förlora en match också, med den målskillnaden…

Annons

***

Varför är Italiensk fotboll så tråkig? Jag började titta på Milans match i lördags men jag satte på en film efter första halvlek. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag blir lätt uttråkad. Tyvärr.

***

Kul med alla facebook-statusar i min vänskapskrets i helgen. Det var många som handlade om Gais och HIF i lördags, såklart. Och många om MFF i går, såklart. Jag har vänner i båda lägren (och arbetskamrater, Aller medias huvudkontor ligger ju i Helsingborg, så det blir en del diskussioner…). Men den sötaste var nog ändå den stackars vännen som är helt ointresserad av fotboll. Hon skrev:

”Min FB sida har blivit en debattsida/kampsångssida för MFF, hur gick det till?”

Jag och en annan kompis ”Gillade” såklart direkt och fick snabbt svaret: ”Fotbollsdårar….. :)”

***

Vad har hänt med Barcelona? Oavgjort mot Mallorca? Nu hänger du snart löst Pep…

 

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas