Annons
Annons

Senaste

Allan Kuhn ny tränare i Malmö FF

I dag presenterade Malmö FF den danske tränaren Allan Kuhn som ny huvudtränare.

Jag har ingen koll alls på honom men han är tydligen 47-år och har en lång erfarenhet i den skandinaviska toppfotbollen. Som huvudtränare för Aalborg BK ledde han klubben till en tredjeplats i Champions Leagues gruppspel 2008. Och som assisterande tränare för samma klubb har han vunnit två ligatitlar. Åren 2009-2011 var han huvudansvarig för FC Midtjylland.

Annons

Men jag litar på Daniel Andersson som säger:

– Hans spelidé är en offensiv med stort bollinnehav och fartfyllt passningsspel och en välorganiserad defensiv med hög press. Dessutom är han erkänt skicklig på att utveckla unga spelare samtidigt som han skapar resultat. Det stämmer väl överens med MFF:s strategi som är att bygga laget underifrån.

Allan själv säger:

– Jag är ödmjuk och stolt över att ha fått chansen i en storklubb som Malmö FF. Jag har under rekryteringsprocessen på djupet tagit del av Malmö FF:s vision om hur man vill utveckla sin fotboll och känner mig därför övertygad om att jag kommer att kunna tillföra mycket för att lyfta klubben spelmässigt under de kommande åren. Jag ser fram emot att komma i gång och har som mål att leda föreningen till nya titlar.

– Malmö FF en klassisk förening. Det är en förening jag alltid känt till. Jag har sett Malmö FF i Champions League på tv och sett vilken fantastisk atmosfär det är på Swedbank Stadion.

Så. Då säger vi väl välkommen till MFF Allan – det ska bli spännande det här! 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas