Annons
Annons

Senaste

Alla ville se Zlatan – bilder från träningen

Zlatan

Äldre  damer med för mycket smink. Medelålders män i ladslagströjor och ölburk i handen. Småpojkar med Ibrahimovic-tröjor. Hela familjer. Fnittriga tonårstjejer. Alla ville se när landslaget (läs: Zlatan) tränade i underbart septemberväder på Swedbank stadion i Malmö idag. Och det gick ett sus genom publiken nästan varje gång Zlatan rörde bollen. Min fyraåring var sådär intresserad så jag fick gå innan träningen var över men enligt Sydsvenskan var det ”gåshud och magi” när spelarna tackade för sig.

Annons

Note to self: Köpa bättre kamera!

Zlatan

Landslaget

Zlatan

Jag i vimlet på Swedbank stadion. Foto: Min fyraåriga dotter :-)
Jag i vimlet på Swedbank Stadion. Foto: Min fyraåriga dotter 🙂
Kön ringlade sig långt bort redan en halvtimme innan träningen började.
Kön ringlade sig långt bort redan en halvtimme innan träningen började.

MFF

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons

  • Jeanette

    Så himla mäktigt!!! Är superglad över att min sambo fick tag på biljetter till på tisdag, började själv nästan gråta när de på ticnet sa att de var slutsålda =).

  • Johanna

    Vad kul! Jag fick också tag i biljetter i sista sekunden. Och som du säger, det kommer att bli mäktigt och häftigt!


Annons

Senaste från allas