Annons
Annons

Senaste

500 kronor i framkörningsavgift?!

Får man kalla vad som helst för ett hotell? Det måste väl ändå finnas några kriterier som ska uppfyllas?

Nu är jag på plats i Ullared för att jobba. Det enda hotellet inne i byn var fullbokat så jag bokade ett annat, just i utkanten av Ullared.

Annons

Jag har bott på många hotell i mitt liv. Och många vandrarhem. Jag är helt övertygad om att detta är ett vandrarhem, fast det heter ”Hotell Hjärtared”

Mitt dubbelrum är en sovsal med fyra sängar. Obäddade sängar så jag får bädda själv.

Det finns ingen toalett, ingen dusch och inget handfat på rummet.

Receptionen är bemannad 5 timmar per dygn.

Och så vidare.

Dessutom är det ett sånt där ”hotell” som gillar att skoja till det. Exempelvis finns det inget handfat på toaletten, nej då måste man gå in i duschrummet och in i ett duschbås.

Eluttagen. Tokigt. Ett eluttag sitter lite random på en vägg, precis så långt bort från spegeln på andra väggen så att man knappt ser sig själv när man fönar/plattar håret.

Det andra eluttaget sitter vid fotändan av sängen. Praktiskt om man behöver ladda telefonen samtidigt som man använder den. Som Pippi Långstrump liksom, fötterna på huvudkudden.

Det finns ingen tv heller…

Nåja, det är nytt och rent och fräscht i alla fall, alltid nåt.

Nästa ”chock”. Skulle beställa en taxi. Den trevliga kvinnan upplyste mig om att det tillkom en framkörningsavgift. Visst, sade jag, inga problem. Då sade den trevliga kvinnan lite besvärat att den lila avgiften var 500 kr. 500 kr!

Jag tänker inte skriva vad jag sade till den trevliga kvinnan men vi kan säga så här: Jag betalade ingen framkörningsavgift alls. Det gick så bra så 😉

Nu är det dags för dansbandsfestival! Lasse Stefanz ska bara äta upp först, se bild nedan 🙂

Lasse Stefanz i Ullared

hotell i Ullared

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas