Annons
Annons

Senaste

5 poäng är fortfarande 5 poäng

Egentligen tycker jag att man ska ta sig fram på egna resultat, inte på hur det går för andra lag i gruppen, tabellen eller turneringen. I höstas höll jag på att bli tokig av alla rubriker som strödde salt i såren inför Sveriges sista VM-kvalmatch i fotboll. ”Sverige blir tvåa i gruppen om…” och sedan följde en komplicerad matematisk uträkning. Suck! Sverige hade inte spelat bra och inte vunnit sina matcher. Då ska man inte gå vidare. Även om jag som obotlig optimist såklart trodde att det hade hade gått jättebra för Sverige OM vi bara hade tagit oss till VM. 😉

Annons

Men jag är inte helt ärlig när jag säger att man ska ta sig fram på egna resultat. För liiite glad blev jag ändå igår när Häcken vann över Helsingborg i fotboll. Eftersom det betyder att skillnaden mellan Helsingborg och MFF förblir 5 poäng. 5 poäng som MFF tar in nu i de närmsta matcherna. Tror den obotliga optimisten. 🙂

Trevlig helg alla!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas