Annons
Annons

Senaste

42 000 meter i veckan!?

Det var mysigt att träna i en nästan tom simhall.

Det var mysigt att träna i en nästan tom simhall.

Vad har jag gett mig in på? Den tanken slog mig när jag läste på Sarah Sjöströms blogg att hon simmar ungefär 42 000 meter i veckan. Puh! Jag hade ju inte hunnit göra något annat om jag skulle simma så långt varje vecka. 🙂

Annons

Men min comeback i träningsbassängen i går kväll löpte ganska smärtfritt. Även om jag blev ganska trött mellan varven så var det kul! Och mina tränare verkade schyssta, de lär inte pressa mig till några sådana monsterpass som Sarah kör (tror jag?).

Hur det gick angående det jag skrev om igår? Jag vet inte än, tränaren skulle mejla mig idag och sedan ska det sättas upp mål och skapas ett individuellt träningsschema för mig. Så vi får se vad han säger. Om han tror att jag nånsin kommer att kunna dyka ner i tävlingsbassängen igen…

Note to self: Köpa simglasögon med styrka i. Jag kunde varken se klockan eller tränarens anteckningar på tavlan. Fast å andra sidan kanske jag kan sno åt mig några extra sekunders vila mellan intervallen och skylla på att jag inte ser klockan ordentligt. 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas