Annons
Annons

Senaste

20 meter bröstsim och ett helt annat namn…

simdiplom

Jag har bytt både förnamn och efternamn. Efternamnet kanske inte är så konstigt eftersom jag helt enkelt tog min mans efternamn när vi gifte oss. Fast jag och min man hade tre efternamn att välja mellan (och vi gillade alla) så det var inte helt lätt det heller.

Annons

Mitt förnamn är det så längesedan jag bytte att jag inte tänker på det så ofta. Men häromdagen fick jag en hög med gamla papper av min mamma. Förutom att jag skrivit ”LINDA” med spretiga bokstäver på fina små konstverk från när jag var runt 7-8 år så låg det här diplomet i högen.

Linda Kvarnström – det är jag det! Fast jag heter såklart Johanna Svan nuförtiden.

Även distansen är lite rolig – 20 meter bröstsim. Haha – jag kommer i håg att de tävlingarna gick ”på tvären” i 50-metersbassängen men jag kommer inte ihåg varför vi inte tävlade i 25-metersbassängen? Så jobbigt kan det ju inte ha varit att simma 5 meter till? 😉

 

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas