Annons
Annons

Senaste

♫ And footballers still had long hair and dirt across their face…

Foto: Brothers/Tobias Lundkvist

Svettiga karlar med leriga ben och något vilt i blicken. Så tänker jag när jag tänker på fotbollsspelare… Men lagom till EM i fotboll i sommar går klädkedjan Brothers på välskräddad offensiv med hjälp av Ola Toivonen och Sebastian Larsson. Och det här är så långt från leriga planer, svettiga tröjor och hårda fighter man kan komma. Det enda som är sig likt skulle i så fall vara deras sammanbitna miner…

Annons

– Jag vet att det är viktigt med en schysst image som fotbollsspelare. Brothers handlar mycket om gemenskapen i lagsporter och som fotbollsspelare vet man hur viktig sammanhållningen är. Jag tycker det är riktigt kul att vara med i ett sådant sammanhang. Dessutom får jag prova på att arbeta som modell, säger Sebastian Larsson.

Kampanjen startar nästa vecka. Och bilderna är riktigt snygga, faktiskt, eller vad säger ni? Jag blir nästan sugen på att köpa lite herrkläder… 😉

Foto: Brothers/Tobias Lundkvist

Foto: Brothers/Tobias Lundkvist

Foto: Brothers/Tobias Lundkvist

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas