Annons
Annons


Filmer från när jag åker skidor…

Här är två filmer från när jag åker skidor. Det är ganska dålig kvalitet. Både på själva filmerna och åkningen 🙂 Men jag är så otroligt stolt över mig själv att jag överhuvudtaget vågade eftersom jag aldrig stått på ett par alpina skidor förr. Så jag bjuder på det.

Första filmen: Andra privatlektionen och jag susar (!) ner för en backe som faktiskt inte var en barnbacke 🙂 Det är jag som kommer längst ner i backen och jag tyckte själv att det var störtloppsfart på det hela just då… Kanske ser man bättre om man väljer fullskärm men det är absolut ingen måste… 🙂

Andra filmen: Efter tre dagar vågade jag ge mig på ”kullarna” i Kläppen snowpark JR. Efter att jag har åkt iväg kastar sig min yngsta dotter och min mamma också ner för ”stupet” 😉

LÄS OCKSÅ

(37)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas